Παυλάκης – Δύσκολη η κατάσταση το χειμώνα – Πότε θα εκτοξευτούν τα κρούσματα
Σημείωσε πως το χειρότερο σενάριο είναι να έχουμε επανάληψη της περσινής χρονιάς με μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία και εξήγησε πως αυτή την στιγμή έχουμε 2000 -3000 κρούσματα και 40 θανάτους κάθε μέρα ενώ δεν έχει πιάσει ακόμα το κρύο.
Την εκτίμηση του ότι τον χειμώνα θα είναι δύσκολη η κατάσταση όσον αφορά τα κρούσματα κοροναϊός, εξέφρασε ο ιατρός ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.
«Φοβάμαι ότι η Ελλάδα θα είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση το χειμώνα αν δεν γίνουν οι σωστοί χειρισμοί» σημείωσε στον ΣΚΑΙ χαρακτηριστικά και τόνισε πως τώρα που άνοιξαν και τα σχολεία τα κρούσματα θα εκτοξευθούν.
Σημείωσε πως το χειρότερο σενάριο είναι να έχουμε επανάληψη της περσινής χρονιάς με μεγάλη πίεση στα νοσοκομεία και εξήγησε πως αυτή την στιγμή έχουμε 2000 -3000 κρούσματα και 40 θανάτους κάθε μέρα ενώ δεν έχει πιάσει ακόμα το κρύο.
Ο κ. Παυλάκης υπογράμμισε πως οι μισοί Έλληνες δεν είναι ακόμα προστατευμένοι από το εμβόλιο και πως το πρόβλημα είναι πως η Ελλάδα αν και έχει λιγότερα κρούσματα από το Ισραήλ, έχει περισσότερους θανάτους και ο λόγος είναι πως ο πληθυσμός δεν είναι εμβολιασμένος.
Ο ίδιος εκτιμά είναι αναγκαίος ο γενικός εμβολιασμός λόγω των καινούργιων στελεχών που αναπτύσσονται.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).