Λίγο πριν ξεκινήσει η αντιφασιστική διαδήλωση στα 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η μητέρα του Μάγδα σε δηλώσεις της ξεκαθάρισε ότι οι κινητοποιήσεις δεν είναι απλώς επετειακές, αλλά χρειάζεται η πάλη ενάντια στον φασισμό να συνεχιστεί.
«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό, είναι ακόμα εκεί έξω», είπε η Μάγδα Φύσσα και συνέχισε: «Καταφέραμε να βάλουμε τη Χρυσή Αυγή φυλακή, αλλά χρειάζεται όλοι μας να συνεχίσουμε να παλεύουμε».
Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον στυλοβάτη μας, Ανδρέα Τζέλλη
Όπως είπε η σημερινή μέρα είναι αρκετά δύσκολη όχι μόνο γιατί είναι «η μέρα που πέθανε το παιδί μας, αλλά είναι και η μέρα που αποχαιρετήσαμε τον στυλοβάτη μας, τον Ανδρέα Τζέλλη», πρόσθεσε η Μάγδα Φύσσα και άφησε λουλούδια στο μνημείο του γιου της.
Η αντιφασιστική πορεία θα κατευθυνθεί στο μπλόκο της Κοκκινιάς υπογραμμίζοντας τη διαχρονική σημασία της μάχης ενάντια στον φασισμό.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.