Στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου στην Κρήτη θα παρευρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναμένεται να αφιχθεί στο Ηράκλειο σήμερα, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, όπου θα την υποδεχθούν φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου, καθώς και στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στον πρότυπο παραδοσιακό οικισμό Αρχάνες και θα ξεναγηθεί στο Γυναικείο Συνεταιρισμό «Αρχανών Γεύσεις», που παρασκευάζει παραδοσιακά προϊόντα, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Αρετούσα», η οποία ειδικεύεται στην υφαντική.
Το πρωί της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Βιάννου, το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα ύστερα από εκείνο των Καλαβρύτων, και ακολούθως, σε ειδική τελετή, θα ανακηρυχθεί Επίτιμη Δημότις Βιάννου.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα