Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης - Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη αλλά όχι να ξεπεράσει το όριο

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης – Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη αλλά όχι να ξεπεράσει το όριο

Ο ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, οι οποίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δήλωσε πληγωμένος.

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην «ψυχοθεραπεία» του, στο πώς αντιμετωπίζει την αγενεία και έκανε ειδική μνεία στο θέατρο και στις συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές τον τελευταίο χρόνο.

«Μπορώ να εκνευριστώ και να χάσω τον έλεγχο, αλλά μεγαλώνοντας δεν το προτιμώ. Έχω τη χαρά να οδηγώ μοτοσυκλέτα πάρα πολλά χρόνια.

Οπότε μέσα από το κράνος μπορώ να πω από μονόλογο του Κρέοντα μέχρι τα 12 Ευαγγέλια. Δηλαδή, έχω τη χαρά να κάνω την “ψυχοθεραπεία” μου στον δρόμο», είπε αρχικά χαριτολογώντας στο Καλύτερα Δεν Γίνεται.

«Με πλήγωσαν και με στενοχώρησαν»

Αναφερόμενος στην αγένεια σημείωσε: «Δεν μπορώ την αγένεια στη ζωή μου. Παλιά με θύμωνε, τώρα το παρατηρώ και προσπαθώ να βρω λύσεις».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο τόνισε: «Σαφώς με πλήγωσαν και με στενοχώρησαν. Εδώ μπορεί να με στενοχωρήσει μια είδηση για κάποιον που δεν ξέρω στα Τρίκαλα.

Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Πόσο μάλλον όταν είναι άνθρωποι, που έχεις συνεργαστεί και δουλέψει μαζί τους και τους έχει θαυμάσει για πράγματα. Διαλύεσαι, δεν είναι εύκολο».

«Καμια φορά με στενοχωρεί η υποκρισία των ανθρώπων ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στο θέατρο. Ξέρω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει δέκα λάθη και στραβές αλλά όχι να ξεπεράσει το όριο», κατέληξε ο ηθοποιός.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024