Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπράντοβιτς – «Δύσκολη μέρα για μένα, αποχαιρετήσαμε τον Ίβκοβιτς όπως του άξιζε»

Ομπράντοβιτς – «Δύσκολη μέρα για μένα, αποχαιρετήσαμε τον Ίβκοβιτς όπως του άξιζε»

Φανερά συγκινημένος για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Παρτιζάν με την Αναντολού Εφές, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Συγκινημένος για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν μετά το φιλικό παιχνίδι της Παρτιζάν με την Αναντολού Εφές, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέβρος τεχνικός έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Νόβισα Βελίσκοβιτς που έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι με την Παρτιζάν, ωστόσο στάθηκε στον Ίβκοβιτς, αναφέροντας πως ήταν μία δύσκολη ημέρα για τον ίδιο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας του οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον «Δάσκαλο».

«Είμαι χαρούμενος για τον Νόβισα, γιατί ήταν το δικό του παιχνίδι. Του έδωσα συγχαρητήρια για ότι έκανε για την Παρτιζάν. Αλλά ήταν προσωπικά μία δύσκολη μέρα για μένα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Παρτιζάν που έδωσαν το παρών και αποχαιρετήσαμε όλοι τον Ντούντα όπως του άξιζε. Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος όσο γίνεται δυνατόν στον αγώνα, οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, αλλά η Εφές ήρθε με πολλές απουσίες.

» Είμαι πολύ στεναχωρημένος από το πρωί όταν έμαθα τα δυσάρεστα νέα. Δεν θέλω να πω πολλά για την σχέση μου με τον Ντούντα, όλοι την γνωρίζουν. Νομίζω πως η Παρτιζάν έκανε ότι μπορούσε για να τον αποχαιρετήσει με έναν αξιοπρεπή τρόπο. Αλλά θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κάτι μεγαλύτερο, μιας και έδωσε τα πάντα στην Παρτιζάν».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024