Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση κοκαΐνης - Κατέρρευσε στη φυλακή η 29χρονη παίκτρια ριάλιτι - Τι λέει η μητέρα της

Υπόθεση κοκαΐνης – Κατέρρευσε στη φυλακή η 29χρονη παίκτρια ριάλιτι – Τι λέει η μητέρα της

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα»

Ανυπομονεί να δει την κόρη της η μητέρα της 29χρονης παίκτριας ριάλιτι και μοντέλου, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη φυλακή.

«Μόνο μιλήσαμε. Δεν την έχω δει. Από Δευτέρα θα τη δω. Είναι συγκλονισμένη αρχίζει και συνειδητοποιεί όλη την κατάσταση, η δήλωση που έκανε στον ανακριτή ‘Με κατέστρεψες’ δεν το συζητώ καν. Αυτό είναι. Είναι ψυχολογικό ράκος. Έχει καταρρεύσει. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κρατηθώ στα πόδια μου για να μπορέσω να την βοηθήσω».

Λίγο πριν ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας με τον 32χρονο σύντροφό της, της ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε και ετοιμαζόταν να παντρευτεί σε ένα μήνα.

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα. Είχε έρθει σπίτι μου ο νεαρός, ορκίστηκε ότι ήταν κάτι παροδικό, ήταν μια νεανική τρέλα, είχα μπλέξει, δεν θα ξαναβάλω στο στόμα μου, πιστέψτε με».

Η μητέρα της 29χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν έχει καμία σχέση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης που μετέφερε ο σύντροφός της μέσα σε στην βαλίτσα.

«-Με τους γονείς του 29χρονου μιλήσατε καθόλου;

-Με τη μητέρα του. Τον πατέρα του δεν τον γνώριζα. Ο κάθε γονιός τραβάει το δικό τη δική του ανηφόρα. Τους λυπάμαι, περνάνε το δικό τους δράμα, αλλά και εγώ περνάω το δικό μου Γολγοθά κυρία μου».

«Θα την είχα καταδώσει αν ήξερα ότι κάνει τέτοια»

Η οικογένεια του μοντέλου στέκεται στο πλευρό της, με τους γονείς της να δηλώνουν αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι η κόρη τους είναι, όπως λένε, αθώα.

«Αν γνώριζα ότι το παιδί μου κάνει κάτι τέτοια, είχε πέσει στην αντίληψη μου, εγώ θα την είχα καταδώσει. Λυπάμαι την οικογένεια του, πραγματικά την λυπάμαι, από εκεί και πέρα όμως το δικό μου παιδί είναι αθώο και θα το αποδείξω. Ποιο άλλο παιδί μπαίνει στη φυλακή με τέτοια βαριά κατηγορία και βγαίνουν οι φίλοι με το πρόσωπό τους και το όνομά τους και να την υποστηρίζουν;»

Στο μοντέλο και στον σύντροφό της έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και κατ´ εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα.

Τι είπε στην απολογία της η 29χρονη

«Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου».

Με τα λόγια αυτά η 29χρονη παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο, που πρόσφατα συνελήφθη μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της και προφυλακίστηκαν για διάθεση ναρκωτικών ουσιών – 7,8 κιλών κοκαΐνης – προσπάθησε να εξηγήσει απολογούμενη πως βρέθηκε μπλεγμένη σε αυτή την ιστορία που της στοίχισε την προσωπική της ελευθερία.

Η κοπέλα παραδέχεται πως «το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε».

Η πρώτη της αντίδραση, όπως είπε στους δικαστές, ήταν «να προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα. Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου».

Για το λόγο αυτό  θεωρεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη θέση που βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη με μία τόσο βαριά κατηγορία είναι ο σύντροφός της και συγκατηγορούμενός της.

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή, δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου» προσέθεσε η κατηγορούμενη.

Σε άλλο σημείο της απολογίας της η κατηγορούμενη δικαιολογώντας τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα υποστήριξε πως «ήταν κάποια από την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου».

«Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε» είπε η 29χρονη υπερασπιζόμενη τον εαυτό της πριν ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφασίσουν για την προφυλάκισή της ίδιας και τους συντρόφου της.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024