Δυο ακόμη νεκροί προστέθηκαν στην μαύρη λίστα της πανδημίας στην Κρήτη τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti.gr, ένας άνδρας 63 ετών, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, έχασε την μάχη στην 1:30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο 63χρονος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής έχασε την μάχη με την ζωή και μια ηλικιωμένη που νοσηλεύονταν στην κλινική Covid του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
Η 87χρονη είχε εμβολιαστεί έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).