Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Ίβκοβιτς ένωσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (εικόνες)

Όταν ο Ίβκοβιτς ένωσε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (εικόνες)

Στο τελευταίο του παιχνίδι στους πάγκους, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε καταφέρει να ενώσει σε μια μοναδική στιγμή ουκ ολίγες προσωπικότητες των δύο «αιωνίων»

Το ημερολόγιο έγραφε 20 Σεπτεμβρίου του 2017 όταν ο Ολυμπιακός γέμιζε το ΣΕΦ προκειμένου να τιμήσει τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς με αφορμή την απόσυρσή του από τους πάγκους.

Το φαληρικό στάδιο ήταν γεμάτο τόσο από φιλάθλους του Ολυμπιακού προκειμένου να πουν το δικό τους «αντίο» στον «δάσκαλό» τους, όσο και από τεράστιες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) μπάσκετ.

Το φιλικό αυτό παιχνίδι είχε βρει αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό του τότε προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλου με ένα σύνολο σπουδαίων εν ενεργεία και παλαίμαχων αθλητών που είχαν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του τεράστιου «Ντούντα».

Θοδωρής Παπαλουκάς, Νέναντ Κρστιτς, Κώστας Σλούκας, Πέρο Άντιτς, Κάιλ Χάινς, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιούρι Σντοβτς, Τζόρντι Μπερτομέου μέχρι και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν μερικές από τις σπουδαίες προσωπικότητες που έδωσαν το «παρών», ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν ονόματα που είχαν συνδεθεί με τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό όπως οι Δημήτρης Ιτούδης, Αντώνης Φώτσης, Δημήτρης Παπανικολάου, Σάσα Τζόρτζεβιτς και φυσικά ο σπουδαίος Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ένας άνθρωπος του Ίβκοβιτς και κουμπάρος του.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024