Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Β. Μακεδονία - Ακόμη 44 Αφγανοί πρόσφυγες έφτασαν στη χώρα

Β. Μακεδονία – Ακόμη 44 Αφγανοί πρόσφυγες έφτασαν στη χώρα

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας, πρόκειται για πρόσφυγες των οποίων οι ζωές θα διέτρεχαν κίνδυνο εάν παρέμεναν στο Αφγανιστάν.

Μια δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από 44 Αφγανούς πρόσφυγες, έφθασε το απόγευμα στο αεροδρόμιο των Σκοπίων. Πρόκειται για Αφγανούς υπηκόους που εργάζονταν για διεθνείς οργανισμούς στην Καμπούλ και για μέλη των οικογενειών τους.

Αμέσως μετά την άφιξή τους μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία σε περιοχή έξω από τα Σκόπια. Θα παραμείνουν στα Σκόπια μέχρι τη μεταφορά τους σε χώρα του τελικού τους προορισμού.

Η πρώτη ομάδα Αφγανών προσφύγων, αποτελούμενη από 149 άτομα που φιλοξενεί προσωρινά η Βόρεια Μακεδονία, είχε φθάσει στα Σκόπια στις 31 Αυγούστου. Η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας έχει γνωστοποιήσει ότι η χώρα θα φιλοξενήσει προσωρινά συνολικά 780 Αφγανούς πρόσφυγες.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας, πρόκειται για πρόσφυγες των οποίων οι ζωές θα διέτρεχαν κίνδυνο εάν παρέμεναν στο Αφγανιστάν. Εκτός της Βόρειας Μακεδονίας, Αφγανούς πρόσφυγες φιλοξενούν ακόμη η Αλβανία και το Κόσοβο.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024