Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιντς – Η FA απέρριψε την έφεση για την τιμωρία του Στρούικ

Λιντς – Η FA απέρριψε την έφεση για την τιμωρία του Στρούικ

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας απέρριψε το αίτημα της Λιντς για την τιμωρία του Πασκάλ Στρούικ για το μαρκάρισμα στον Χάρβεϊ Έλιοτ, στον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή (12/9)

Το σκληρό τάκλιν του Πασκάλ Στρούικ στον Χάρβεϊ Έλιοτ, που του προκάλεσε εξάρθρωση, στο κυριακάτικο παιχνίδι (12/9) της Λιντς με τη Λίβερπουλ, επέφερε την αποβολή του με κόκκινη κάρτα και επιπλέον την τιμωρία από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας με 3 αγωνιστικές για επικίνδυνο παιχνίδι.

Η Λιντς προχώρησε σε αίτημα για έφεση, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του.

Ο κύριος λόγος που επικαλέστηκε η Λιντς ήταν ότι το τάκλιν του Στρούικ ήταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού και δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους του παίκτη να τραυματίσει σοβαρά τον Έλιοτ.

Ωστόσο, η Ομοσπονδία απέρριψε την έφεση των ανθρώπων της Λιντς, παρόλο που ο ίδιος ο Έλιοτ δεν επέρριψε ευθύνες στον Στρούικ για σκληρό τάκλιν με πρόθεση τον τραυματισμό του.

Οι δύο παίκτες, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, μίλησαν μετά το περιστατικό και συμφώνησαν πως και από τις δύο πλευρές δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε λόγος για περαιτέρω ενέργειες, παρόλο που ο Έλιοτ θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης πολλούς μήνες.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Έλιοτ είχε γράψει πως «Δεν το έκανε επίτηδες, ούτε άξιζε την κόκκινη κάρτα. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της Αγγλικής Ομοσπονδίας είχε άλλη γνώμη για το συμβάν.

Ο Έλιοτ ανέφερε πως μίλησε με τον Στρούικ μετά την απόφαση απόρριψης και του είπε να «κρατάει γερά» και να παραμείνει θετικός.

«Συγγνώμη γι’ αυτό Πασκάλ. Νομίζω ότι είναι λάθος! Σύντομα θα επιστρέψω και εγώ, αλλά και εσύ! Να είσαι θετικός!» κατέληξε στο μήνυμά του ο 18χρονος μέσος της Λίβερπουλ.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024