Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Vodafone στηρίζει την διαφορετικότητα με το μήνυμα «Athens Home for All»

Η Vodafone στηρίζει την διαφορετικότητα με το μήνυμα «Athens Home for All»

Μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της

Η Vodafone είναι μία από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που αγκάλιασαν και κάνουν πράξη την ισότητα και το σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμία εξαίρεση. Με στόχο να μοιραστεί το μήνυμα της ισότητας και την κουλτούρα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και σε συνεργασία με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, η Vodafone τοποθετηθεί το διακριτικό αυτοκόλλητο «Athens Home for All», στις εισόδους όλων των καταστημάτων  της αλυσίδας Vodafone στην Αττική.

Πρόκειται για μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη ότι η εξυπηρέτηση στη Vodafone παρέχεται σε όλους ανεξαιρέτως με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια υψηλά κριτήρια. Τα καταστήματά της Vodafone  είναι και πρέπει να είναι ένας χώρος ασφαλής, όπου υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην προσωπικότητα κάθε πελάτη, υπαλλήλου ή συνεργάτη, ανεξαρτήτως εθνικότητας, σεξουαλικού προσανατολισμού, φύλου ή εμφάνισης.

Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή το Pride Athens 2021, το κατάστημα της Vodafone στη Σταδίου ντύθηκε ολόκληρο στα χρώματα του LGBT+ δηλώνοντας έτσι το παρόν στο Pride Parade που πέρασε από μπροστά αλλά και μεταφέροντας ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και μία έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξης μας προς την κοινότητα LGBT+ και την ορατότητά της.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η εταιρεία, πρόσφατα  υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που επιβεβαιώνει την προσήλωση της εταιρείας στον σεβασμό στη διαφορετικότητα και στην παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως φύλου, πεποιθήσεων ή σεξουαλικού προσανατολισμού.

Η Vodafone  επιδιώκει την ισότητα των ευκαιριών και την ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων μέσα από πολιτικές και πρακτικές απασχόλησης, με σεβασμό του ατόμου και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. H εταιρεία δεν δείχνει καμία ανοχή στην άνιση μεταχείριση και προσφέρει ίσες ευκαιρίες απασχόλησης και της προόδου σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξάρτητα από φυλή, εθνικότητα, φύλο, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση, σεξουαλικό προσανατολισμό, αναπηρία ή θρησκευτικές ή πολιτικές πεποιθήσεις.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024