Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Πάμε Δανάη! - «Ξέρω ότι δεν θα είμαι ξανά η ίδια που ήμουν»

Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Πάμε Δανάη! – «Ξέρω ότι δεν θα είμαι ξανά η ίδια που ήμουν»

«Κάποιοι νομίζουν ότι έχω απλά ένα έγκαυμα στο πρόσωπο και δύο σημάδια αλλά δεν είναι έτσι», σημειώνει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο Πάμε Δανάη!

Ανατριχιάζουν τα όσα λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στο Πάμε Δανάη! για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο «Πάμε Δανάη!» λίγο πριν βρεθεί στο δικαστήριο, η Ιωάννα Παλιοσπύρουμ αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να δείξει στον κόσμο το πρόσωπό της και τόνισε ότι εξακολουθεί να πιστεύει στις γυναίκες παρότι δέχτηκε επίθεση από γυναίκα.

«Έδειξα το πρόσωπό μου για πρώτη φορά στα social media γιατί πολύς κόσμος μου ζητούσε να μιλήσω και να εξηγήσω», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Κάποιοι νομίζουν ότι έχω απλά ένα έγκαυμα στο πρόσωπο και δύο σημάδια αλλά δεν είναι έτσι. Οι γιατροί και εγώ έχουμε δώσει και δίνουμε μεγάλη μάχη. Δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται. Ξέρω ότι δεν θα είμαι ξανά η ίδια που ήμουν».

Κάνοντας ειδική μνεία στις γυναίκες υπογράμμισε: «Εξακολουθώ να πιστεύω στις γυναίκες, στη γυναικεία φιλία και αλληλεγγύη. Πρέπει να τα καλλιεργήσουμε περισσότερο. Να θρέφουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας με αγάπη».

Όσο στο τι της λείπει από την προηγούμενη ζωή της; «Δεν έχω καταφέρει ακόμα να απαντήσω αυτήν την ερώτηση. Ξέρω πως κάποια πράγματα τα έχω χάσει για πάντα και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από όσα δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκλειστικά στο Πάμε Δανάη!

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024