
Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του 15χρονου στην Αρκαδία – Τα κρίσιμα ερωτήματα για τον θάνατο του
Θλίψη και ερωτήματα για τον θάνατο του 15χρονου
Με θλίψη αλλά και ερωτήματα έγινε στην Αρκαδία η κηδεία του 15χρονου μαθητή που άφησε την τελευταία του πνοή λίγα 24ωρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου.
Την ίδια στιγμή όλοι στην περιοχή περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που θα αποσαφηνίσουν την αιτία του θανάτου.
Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, είπαν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα στην Αρκαδία, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Στο Arcadia Live μίλησε και ο αδελφός του μικρού Ηλία για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιής και δραστήριος.
Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος μαθητής είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου μόλις λίγες ημέρες πριν πεθάνει το πρωί της Δευτέρας.

- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς
- ΗΠΑ: Αυστηρότεροι οι κανονισμοί για βίζα σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους


