
Ορφέας Αυγουστίδης – Καμία σχέση δεν έχει η Μαρία Τζομπανάκη με την τηλεοπτική του μητέρα
Για πρώτη φορά, μάνα και γιος συμπρωταγωνιστούν - Τι λέει γι' αυτό ο Ορφέας;
Ο ηθοποιός μιλώντας για τη συνεργασία του φέτος στον Σασμό με τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη είπε ότι το έκανε επειδή, ουσιαστικά, ταίριαξαν οι συνθήκες και η στιγμή.
Είπε το “ναι” και λόγω καστ, φυσικά!
«Το κομμάτι της συνεργασίας με τη μαμά μου έχει πολύ ενδιαφέρον. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ήταν μία ωραία ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτή τη συνθήκη», παραδέχθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης, γνωστός για το πόσο επιλεκτικός είναι με την δουλειά του.
Για την «γυναίκα του»
Όσον αφορά στην αγαπημένη του σύντροφο, δήλωσε πως «γυναίκα μου την αποκαλώ όταν υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικειότητα που έχουμε και μπορούν να καταλάβουν την τρυφερότητα που το χρησιμοποιώ. Αλλιώς γυναίκα μου είναι ένα statement που τοποθετεί τον σύντροφό σου σε μία δεδομένη περιοχή».
Όπως είπε είναι μέσα στα σχέδιά του να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του και να βαφτίσουν το μωρό που απέκτησαν τον περασμένο Απρίλιο.
Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Ορφέας Αυγουστίδης στο παρακάτω βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=RgNFVBlTPoM
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν




