Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκκαρη – Στο Μεξικό θα πραγματοποιηθεί το WTA Finals

Σάκκαρη – Στο Μεξικό θα πραγματοποιηθεί το WTA Finals

Από την Κίνα στο Μεξικό μεταφέρθηκε το WTA Finals, με τη Μαρία Σάκκαρη να έχει σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει την παρουσία της

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα την τελευταία περίοδο και απόδειξη είναι οι δύο ημιτελικοί που έχει παίξει σε Roland Garros και US Open αντίστοιχα.

Η Ελληνίδα έγραψε ιστορία ανεβαίνοντας στο Νο 13 της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες, καθώς ξεπέρασε τη Λένα Δανιηλίδου, που είχε φθάσει μέχρι το Νο 14.

Η σεζόν φθάνει προς το τέλος της και ένας από τους στόχους που απέμειναν στη Σάκκαρη είναι η διάκριση στους WTA Finals, εκεί όπου  θα δώσει το «παρών» πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η 26χρονη βρίσκεται στο Νο 6 της κούρσας για τους τελικούς, έχοντας μπροστά της τις Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα, Πλίσκοβα και Σβιότεκ, ενώ την οκτάδα συμπληρώνουν οι Οσάκα και Μουγκουρούθα.

Οι τελικοί άλλαξαν έδρα και από την Κίνα μεταφέρθηκαν στο Μεξικό και την πόλη της Γουαδαλαχάρα, σύμφωνα με το BBC, καθώς οι περιορισμοί για τον κοροναϊό στην πόλη της Ασίας δε θα επιτρέψουν να γίνει εκεί το τελευταίο τουρνουά της σεζόν.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024