Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα την τελευταία περίοδο και απόδειξη είναι οι δύο ημιτελικοί που έχει παίξει σε Roland Garros και US Open αντίστοιχα.
Η Ελληνίδα έγραψε ιστορία ανεβαίνοντας στο Νο 13 της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες, καθώς ξεπέρασε τη Λένα Δανιηλίδου, που είχε φθάσει μέχρι το Νο 14.
Η σεζόν φθάνει προς το τέλος της και ένας από τους στόχους που απέμειναν στη Σάκκαρη είναι η διάκριση στους WTA Finals, εκεί όπου θα δώσει το «παρών» πρώτη φορά στην καριέρα της.
Η 26χρονη βρίσκεται στο Νο 6 της κούρσας για τους τελικούς, έχοντας μπροστά της τις Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα, Πλίσκοβα και Σβιότεκ, ενώ την οκτάδα συμπληρώνουν οι Οσάκα και Μουγκουρούθα.
Οι τελικοί άλλαξαν έδρα και από την Κίνα μεταφέρθηκαν στο Μεξικό και την πόλη της Γουαδαλαχάρα, σύμφωνα με το BBC, καθώς οι περιορισμοί για τον κοροναϊό στην πόλη της Ασίας δε θα επιτρέψουν να γίνει εκεί το τελευταίο τουρνουά της σεζόν.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!