Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζαν-Σαρλ – «Playoffs στην Ευρωλίγκα, νταμπλ στην Ελλάδα»

Ζαν-Σαρλ – «Playoffs στην Ευρωλίγκα, νταμπλ στην Ελλάδα»

Ο Γάλλος φόργουορντ τόνισε ότι άπαντες θα δουλέψουν σκληρά για να κατακτήσουν το νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Τους στόχους του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν οριοθέτησε ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Ο Γάλλος φόργουορντ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλας των Πειραιωτών, τόνισε ότι άπαντες στο μεγάλο λιμάνι θα δουλέψουν σκληρά για να κατακτήσουν το νταμπλ στην Ελλάδα και να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τα playoffs της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Δεν νομίζω ότι οι στόχοι μας είναι καινούργιοι, πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε σταθερά ψηλά και επιδιώκουμε συνεχώς να φτάνουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Θα πάμε τη σεζόν βήμα-βήμα, με πρωταρχικό στόχο την είσοδο στα playoffs της Ευρωλίγκας, το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για την συμμετοχή στην Stoiximan Basket League: «Είναι κάτι καινούργιο για εμάς που βρισκόμασταν και πέρσι εδώ, είναι αρκετά καλή εξέλιξη».

Για την παρουσία του Μουσταφά Φαλ: «Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σεζόν για εμένα, αφού είμαστε και οι δύο Γάλλοι. Είμαι πού χαρούμενος που θα αγωνιζόμαστε μαζί για τον Ολυμπιακό».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024