
«Ελένη» – Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε on air το τηλέφωνο της Ελεονώρας Μελέτη και έγινε πανικός
Η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για το τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή της, όμως έκανε λάθος και έδωσε τον αριθμό της Ελεονώρας Μελέτη. Πώς αντέδρασε όταν το κατάλαβε;
Φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα και εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) πρεμιέρα.
Η «ωραία Ελένη» επέστρεψε στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του MEGA και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μεταξύ άλλων, θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για το τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή της, όμως κατά λάθος είπε τον αριθμό της… Ελεονώρας Μελέτη.
«Να μείνετε μαζί μας και κρατήστε και το τηλέφωνό μας. Σημειώστε το μια φορά γιατί μπορεί να μην το πω σωστά την επόμενη», ανέφερε.
Ωστόσο, λίγο αργότερα ενημερώθηκε πως έκανε λάθος.
«Τώρα αυτό να το πιστέψω; Μου είπε στο αυτί μου η αρχισυντάκτρια ότι το τηλέφωνο που έδωσα, είναι μάλλον αυτό από το γραφείο της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. Τώρα να έχουμε κάνει τέτοιο πράγμα, δεν ξέρω. Πάντως αυτό μας έδωσε ένα δείγμα, γιατί μας πήρε και μας είπε ότι γίνεται ένας χαμός με το τηλέφωνο που δώσατε», παραδέχτηκε.
Παράλληλα, είπε με χιούμορ: «Τηλέφωνο θα δώσω στους ανθρώπους ή θα παίρνουν στην Ελεονώρα και δεν θα κάνει εκπομπή αύριο η γυναίκα;».
Δείτε παρακάτω πως ξεκίνησε η εκπομπή
- Μητσοτάκης: Στο Άμπου Ντάμπι σήμερα ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ
- Γιατί αυξάνονται τα προβλήματα συμπεριφοράς στους σκύλους που ζουν στην πόλη;
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση





