Βγήκε από την εντατική ο Πελέ
Ο «Βασιλιάς» αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στο παχύ έντερο
Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πελέ, καθώς ο Βραζιλιάνος βγήκε από την εντατική και αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στο παχύ έντερο.
Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα παραμείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο για παρακολούθηση, με τον μάνατζερ του 80χρονου πλέον Πελέ να τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και σύντομα ο Λατινοαμερικάνος θα επιστρέψει στο σπίτι του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νοσοκομείο Albert Einstein, που βρίσκεται στο Σάο Πάολο και στο οποίο νοσηλεύεται ο «Βασιλιάς», στο ιατρικό ανακοινωθέν που είχε εκδώσει την περασμένη Παρασκευή για την κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου, είχε αναφέρει ότι ο Πελέ είχε εξαιρετική επαφή με το περιβάλλον, ενώ τα ζωτικά του όργανα ήταν «φυσιολογικά».
Το ιατρικό ανακοινωθέν ακολούθησε η δήλωση του «Βασιλιά» στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «κάθε μέρα αισθάνομαι λίγο καλύτερα», με τα λόγια του Βραζιλιάνου να σκορπούν αισιοδοξία και χαμόγελα στους θαυμαστές του Λατινοαμερικάνου.
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- «Η Τσίβας δίνει 7 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα»
- Live streaming: ΠΑΟΚ – Βέστερλο
- Πόποβιτς: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ο Ολυμπιακός είναι ένας ευρωπαϊκός γίγαντας»
- Τέλος ο Μπόνγκα από την Παρτιζάν – Συνεχίζει σε ομάδα της Euroleague (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)































![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442