Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους – «Κυρία» σε... κρίση

Γιουβέντους – «Κυρία» σε… κρίση

Η Γιουβέντους ηττήθηκε σε ακόμη μία αγωνιστική, παρέμεινε με ένα βαθμό στο… σακούλι και δε δείχνει ικανή να σηκώσει σύντομα κεφάλι

Τραγωδία… Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η έναρξη της σεζόν για τη Γιουβέντους του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι.

Για ακόμη μία αγωνιστική η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Νάπολι, μένοντας έτσι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς «τρίποντο».

«Όταν δεν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο, τότε πρέπει να σκας και να συνεχίζεις τη σκληρή δουλειά» δήλωσε μετά το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης με τη Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Και φαίνεται πως τα προβλήματα αυτήν τη στιγμή για τους Μπιανκονέρι είναι πολλά, καθώς πέρα από τα αποτελέσματα και η εικόνα που παρουσιάζουν είναι καταθλιπτική, με τα τρία γκολ ενεργητικό να… μιλούν από μόνα τους.

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που η Γιουβέντους ξεκινά το πρωτάθλημα τα τελευταία 52 χρόνια χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει έστω και μία νίκη στο πρωτάθλημα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της, κάτι που αποδεικνύει πως η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή.

Παράλληλα, ακόμη ένα αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως σε 26 αναμετρήσεις απέναντι στη Γιουβέντους, ο Σπαλέτι έχει καταφέρει να φύγει από το γήπεδο νικητής μόλις δύο φορές. Και τις δύο απέναντι στον Αλέγκρι.

Το θέμα ωστόσο στο στρατόπεδο της Γιουβέντους φαίνεται πως ξεκινά από το… κεφάλι και τον Αντρέα Ανιέλι. Ο ιταλός επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος που έχει μπει στο επίκεντρο των φιλάθλων της Γιουβέντους, καθώς φέρεται να είναι αυτός που ευθύνεται περισσότερο από όλους για την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας.

Ο λόγος; Αρκετοί. Η… εμμονή με την European Super League, οι σχεδόν… ανύπαρκτες μεταγραφές και το κερασάκι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλα αυτά μαζεύτηκαν και έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον πρόεδρο της Γιουβέντους, ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Μάλιστα, αυτήν τη στιγμή ούτε καν το μέλλον δε μοιάζει να είναι λαμπρό. Ο Ρονάλντο ζήτησε να αποχωρήσει, ουσιαστικά λόγω του μέτριου ρόστερ που διαθέτει ο Αλέγκρι, ενώ εκτός από τα 101 γκολ, η «Γηραιά Κυρία» δε δείχνει να έχει μία μεγάλη προσωπικότητα από τη μέση και μπροστά, που να έχει την ικανότητα να βγει και να φωνάξει «παρών» στα δύσκολα, όπως έκανε και θα έκανε ο πορτογάλος σούπερ σταρ.

Ήδη η Γιουβέντους βρίσκεται στο -8 από την κορυφή και τη Νάπολι και στο -7 από την Ίντερ, που δείχνει ικανή για το back to back. Τη δεδομένη στιγμή, ο Ανιέλι δε φαίνεται πρόθυμος να βοηθήσει την ίδια του την ομάδα, κάνοντας μάλιστα συνεχώς επικοινωνιακά λάθη, με τα οποία μόνο κακό κάνει, την ώρα που οι αντίπαλοί του βγάζουν υγεία.

Μάλλον, οι φίλαθλοι της Γιουβέντους βιάστηκαν όταν χαρακτήρισαν τον Ρονάλντο με έμμεσο τρόπο αχρείαστο.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024