Ιτούδης και Σφαιρόπουλος βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής
Δημήτρης Ιτούδης και Γιάννης Σφαιρόπουλος φαντάζουν ως οι δύο βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του επόμενου ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής μπάσκετ
Μία νέα εποχή και επίσημα ξεκίνησε στο ελληνικό μπάσκετ με τον Βαγγέλη Λιόλιο να είχε γνωστοποιήσει ήδη από την προεκλογική εκστρατεία του πως βασικό μέλημα της νέας διοίκησης θα είναι η έλευση ενός Έλληνα προπονητή στον πάγκο της Εθνικής μπάσκετ.
Έτσι και έγινε, αφού τα δύο ονόματα που φαντάζουν ως οι βασικοί υποψήφιοι για το πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού, είναι αυτά του Δημήτρη Ιτούδη και του Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Μάλιστα, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν πως είναι μεγάλη του επιθυμία να κοουτσάρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε μία μεγάλη διοργάνωση, όπερ και σημαίνει πως αυτομάτως καθίσταται ως το Νο.1 φαβορί για τη θέση.
Παρόλα αυτά, πολλές πιθανότητες έχει και η περίπτωση του προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο οποίος χαίρει εξίσου εκτίμησης.
Όλες αυτές οι εξελίξεις ακολούθησαν μετά την επιθυμία του Ρικ Πιτίνο να μη συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442