
Μητσοτάκης – Επίσκεψη στο σεισμόπληκτο Δαμάσι για τα εγκαίνια του νέου σχολείου
Το κτίριο χτίστηκε στη θέση του σχολείου που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.
Στο Δαμάσι, θα βρεθεί σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου στις 9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελετή του αγιασμού όπως και τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου.
Το κτίριο χτίστηκε στη θέση του σχολείου που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου, ενώ τότε ο πρωθυπουργός είχε παρέμβει, ώστε άμεσα να υπάρξει η ανοικοδόμηση της νέας σχολικής μονάδας.
Στη συνέχεια και περί τις 11.30 π.μ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το larissanet, θα επισκεφθεί τα Φάρσαλα, όπου με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς θα συζητήσει τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής.
- Επίσημα τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι Πασκουάλ: Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν (pic)
- «Θέλω την Άρσεναλ πρωταθλήτρια Ευρώπης» – Ο Αρσέν Βενγκέρ έστειλε μήνυμα στους Λονδρέζους
- Τραμπ: Δεν θα υπάρξει άρση κυρώσεων στο Ιράν ακόμη κι αν παραδώσει το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο
- Ουγκάντα: Κλείνει προσωρινά τα σύνορά της με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό λόγω Έμπολα
- Πρωτοφανές: Η ΕΠΟ της διοίκησης Γκαγκάτση καταστρατηγεί τους κανονισμούς
- Σοκάρουν τα βίντεο με τον πρώην αντιδήμαρχο που σκοτώνει γατάκι χτυπώντας το στον τοίχο
