Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση κοκαΐνης – Από τα τηλεοπτικά πλατό σε... κελί φυλακής - Ποια είναι η γνωστή παίκτρια ριάλιτι

Υπόθεση κοκαΐνης – Από τα τηλεοπτικά πλατό σε… κελί φυλακής – Ποια είναι η γνωστή παίκτρια ριάλιτι

Η 29χρονη με την έντονη δραστηριότητα στους διαδικτυακούς της λογαριασμούς συνήθιζε να μοιράζεται σκέψεις, όνειρα και εικόνες με εκείνους που την ακολουθούσαν. Τόσο τα καλοκαίρια όσο και τους χειμώνες, στο σπίτι που έμενε με τον 32χρονο στο Παγκράτι

Από το μονόπετρο που συνόδευε την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, κάπου στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, στην τούρτα γενεθλίων και στα χαμόγελα των καλοκαιρινών τους διακοπών, λίγο πριν ανατραπούν τα πάντα στις ζωές τους…

Η 29χρονη με την έντονη δραστηριότητα στους διαδικτυακούς της λογαριασμούς συνήθιζε να μοιράζεται σκέψεις, όνειρα και εικόνες με εκείνους που την ακολουθούσαν. Τόσο τα καλοκαίρια όσο και τους χειμώνες, στο σπίτι που έμενε με τον 32χρονο στο Παγκράτι.

Ήθελε να γίνει δημοσιογράφος

Με μεγάλο στόχο να γίνει δημοσιογράφος με δική της εκπομπή σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας όπως είχε γράψει στα social media, προσπαθούσε να κάνει με προσοχή, τα βήματα που είχε στο μυαλό της.

Μετά το ριάλιτι που προβλήθηκε το 2019, πήρε μέρος σε πάνελ γνωστής παρουσιάστριας και αποχώρησε όταν της έγινε πρόταση να αναλάβει μια δική της εκπομπή, σε άλλο κανάλι.

Το τελευταίο διάστημα η 29χρονη παρουσίαζε εκπομπή συνοικεσίων και δήλωνε απόλυτα ικανοποιημένη από τη συμμετοχή και την απήχηση της εκπομπής της.

Για την ίδια αυτές οι εκπομπές, ήταν όπως έγραφε σημαντικές επειδή από τη μια έφερναν τους ανθρώπους πιο κοντά και από την άλλη, έδιναν στην ίδια τη δυνατότητα να αναδείξει τις ικανότητές της, όπως είχε γράψει.

Ήταν ο άντρας της ζωής της

Ο 32χρονος που επίσης συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ήταν για την ίδια, ο άντρας της ζωής της. Εκείνος, για τον οποίο είχε πάρει την απόφαση να μπει στο ριάλιτι για να αποφορτιστεί, όταν πριν από χρόνια είχαν χωρίσει…

«Είμαι ξανά σε σχέση με το πρώην αγόρι μου, που χωρίσαμε πριν μπω στο ριάλιτι. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και συγκατοικούμε. Και αύριο να μου έλεγε να παντρευτούμε θα το έκανα. Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε γυναίκας να φορέσει νυφικό. Το αγόρι μου αποτελεί σχέση ζωής για μένα, καθώς μπήκα στο ριάλιτι για να ξεπεράσω τον χωρισμό μας. Όταν βγήκα από το παιχνίδι με προσέγγισε ξανά και σήμερα είμαστε και πάλι μαζί σχεδιάζοντας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας» ανέφερε.

Έκανε αισθητή την παρουσία της

Από τα χρόνια του ριάλιτι μέχρι τα τελευταία της τηλεοπτικά βήματα, η 29χρονη φρόντιζε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Με τον έντονο χαρακτήρα της, ήταν ένα από τα πρόσωπα που δύσκολα περνούσε απαρατήρητο.

Στο βιογραφικό της ανέφερε πως είχε σπουδάσει στο τμήμα φιλοσοφίας – παιδαγωγικών και ψυχολογίας, σε δραματική σχολή και σε ΙΕΚ δημοσιογραφίας.

Οι τελευταίες εικόνες της που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνες που συνήθιζε να ανεβάζει στο διαδίκτυο. Μετά τη λάμψη της showbiz, ο εφιάλτης των ναρκωτικών για την 29χρονη που πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024