Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 – «Κηδεία» στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 – «Κηδεία» στην Τούμπα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα χάρη σε γκολ του Κόντε στο 86′ μετά από μεγάλο λάθος του Ζίβκοβιτς στην πρεμιέρα της Superleague.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε με τη νίκη από την Τούμπα, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη σε τέρμα του Κόντε λίγο πριν το τέλος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ζίβκοβιτς και χάρισε το πρώτο φετινό τρίποντο στη φετινή σεζόν.

Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε μια νίκη που δικαιούταν με βάση την εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι, ενώ οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους πλήρωσαν το μεγάλο λάθος του τερματοφύλακά τους, δεν παρουσίασαν θετικό πρόσωπο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και στο τέλος ο ΠΑΣ τον «πλήγωσε».

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΣ να ισορροπεί σταδιακά και να δημιουργεί την πρώτη ευκαιρία στο 10′. Ο Περέα έκανε την κάθετη μπαλιά στον Κόντε, με τον Ζίβκοβιτς να πέφτει στα πόδια του Ισπανού και να μαζεύει την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Σβαμπ στο 23′, ο οποίος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Σάλιακας απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Η ομάδα του Λουτσέσκου συνέχισε να πιέζει και απείλησε εκ νέου με τον Σφιντέρσκι να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Λοντίγκιν μπλόκαρε την μπάλα και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον Σνάιντερ να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, απειλώντας με τους Μουργκ (55′) και Καγκάβα (58′), ενώ στο 61′ η προσπάθεια του Μίτριτσα (που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο) κόντραρε. Οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία στο 74′ με τον Κούρτιτς να εκτελεί το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Ο χρόνος άρχιζε να εξαντλείται για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο ΠΑΣ ανέβασε ρυθμό στα τελευταία λεπτά και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ζίβκοβιτς έκανε τραγικό λάθος στο 86′ μετά από γύρισμα του Κρέσπο με το κεφάλι και ο Κόντε που κυνηγούσε τη φάση, επωφελήθηκε και σκόραρε για το 0-1 στο 86′ που έμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (75’ Σίντκλεϊ), Αουγκούστο (61’ Κούρτιτς), Σβαμπ, Μουργκ (75’ Άκπομ), Καγκάβα (61’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (89’ Λώλης), Περέα (79’ Μορέιρα), Κόντε (90’ Μιλιντσεάνου).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024