Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Ξιαρχό – Απαντάει στις μπηχτές της Συνατσάκη για τα κορωνοπάρτι και πυροδοτεί την ένταση

Τάσος Ξιαρχό – Απαντάει στις μπηχτές της Συνατσάκη για τα κορωνοπάρτι και πυροδοτεί την ένταση

Ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό έδωσε την δική του απάντηση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Έξαλλη η Μαίρη Συνατσάκη με τα παράνομα κορωνοπάρτι και τα σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους όσοι διασκεδάζουν, φωτογραφίζοντας τον Τάσο Ξιαρχό. Ο χορευτής έδωσε την δική του απάντηση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι» έγραψε οργισμένη η Μαίρη Συνατσάκη στα Instagram Stories της, με συγκεκριμένο αποδέκτη.

«Μου έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια. Μου στέλνετε ποιοι είναι αυτοί για να τους κάνουμε unfollow, να τους εκθέσουμε, τους influencers και αυτούς που το διοργανώνουν, αλλά θέλω να σας πω το εξής: Είναι λάθος εκ μέρους μου να δίνω ορατότητα με ονοματεπώνυμα σε accounts που έστω από περιέργεια ο άλλος μπορεί να ακολουθήσει, να είναι από αυτούς που ψήνονται για τέτοια πράγματα και να αρχίζει να πηγαίνει σε αυτά τα πάρτι».

Ο Τάσος Ξιαρχό δεν άφησε αναπάντητες τις μπηχτές από την πλευρά της Μαίρης Συνατσάκη.

«Είναι τόσο μπροστά μας πλέον το πολιτικαλ κορρεκτ που μπορεί να πει ότι δεν ήταν γι’ αυτόν. Είναι σαν να παίζουμε παιχνίδια στο νηποιαγωγείο… Εγώ ασχολούμαι με τον χορό και με καλούνε σε τόσα πολλά κλαμπ και πάρτι. Εκείνο το βράδυ πάνω από 2.000 άτομα βρέθηκαν στο χώρο. Τα παιδιά του πάρτι μάζεψαν εννοείται τα σκουπίδια, είχαν πρόβλημα με την αστυνομία και έπρεπε να φύγουν γρήγορα από τον χώρο. Η αστυνομία όλο το βράδυ έμεινε παρέα με τα παδιά του πάρτι και πέρναγε καλά. Σε όποιο κλαμπ και να πάω, η αστυνομία μπορεί να περάσει για το φακελάκι της».

«Το πρωί τα παιδιά μάζευαν επί 6 ώρες τα σκουπίδια», συμπλήρωσε ο Τάσος Ξιαρχό και είπε πως έχει στενοχωρηθεί πολύ με την Μαίρη, γιατί ήταν φίλοι.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024