Στην μουσική εκπομπή που θα κάνει φέτος στην ΕΡΤ ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.
Η γνωστή ηθοποιός παράλληλα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον τραγουδιστή, που μετρά τέσσερα χρόνια, και έκανε ειδική μνεία στη συγκατοίκισή τους.
Είπε συγκεκριμένα:
«Λέω πάντα τη γνώμη μου στον Κωστή και εκείνος μου λέει τη δική του. Νομίζω ότι η μουσική εκπομπή που θα κάνει φέτος στην ΕΡΤ του ταιριάζει πολύ. Είναι φρέσκο διαφορετικό και θα έχει και την ευκαιρία να δείξει πτυχές του εαυτού του που ίσως μέχρι στιγμής να μην ήταν τόσο ορατές».
Επίσης, αποκάλυψε στην εφημερίδα Reallife: «Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Αισθάνεσαι κάπως σαν να μη θέλεις να κλείσεις τα παντζούρια στον φίλο σου, κάπως έτσι αισθάνεσαι και για τον άνθρωπό σου μετά από τόσο καιρό. Δεν υπάρχει δυσκολία στη συγκατοίκηση. Ήταν πολύ αβίαστο όλο αυτό. Είμαστε πολύ καλά, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι.
Μόνο έτσι μπορεί να επιβιώσει μια σχέση πέρα από τον έρωτα, τη βαθιά αγάπη και τον θαυμασμό, το να γίνεται ο άλλος οικογένειά σου δεν είναι συνηθισμένο. Θα συμβεί 1-2 φορές στη ζωή μας. Ίσως είναι το φυσιολογικό επακόλουθο και επέρχεται με την ωρίμανση, Πρέπει να είναι όλα στη μέση, 50-50 αλλιώς δε λειτουργεί τίποτα».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.