
Τουρκία – Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Αζερμπαϊτζάν και το Πακιστάν
Η Τουρκία προχωράει σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τον αζέρικο και τον πακιστανικό στρατό.
Το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία και το Πακιστάν θα πραγματοποιήσουν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις από τις 12 ως τις 20 Σεπτεμβρίου στο Μπακού, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, ενώ πρόκειται για τις πρώτες ασκήσεις αυτού του είδους μεταξύ των τριών χωρών.
Ο σκοπός των ασκήσεων των «Τριών Αδελφών – 2021» είναι να βελτιωθεί η συνεργασία ανάμεσα στις ειδικές τους δυνάμεις και να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρία, προσθέτει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
Είχαν προηγηθεί ασκήσεις στο Μπακού
Η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν πραγματοποίησαν κοινά στρατιωτικά γυμνάσια στο Μπακού νωρίτερα φέτος. Η Άγκυρα υποστήριξε πέρυσι την προσπάθεια του Αζερμπαϊτζάν να εκδιώξει τις αρμενικές δυνάμεις από περιοχές υπό τον έλεγχό τους από τα χρόνια του 1990 μέσα στην περιφέρεια του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και γύρω απ’ αυτή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μήνυμα ανακωχής
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
- Μέλισσα κόντεψε να σκοτώσει γυναίκα στην Κρήτη – Την έσωσε η γειτόνισσα με ένεση αδρεναλίνης
- Κόρι Τζόσεφ: Ο x factor του game 1 έχει δαχτυλίδι ΝΒΑ
- Ένα παλικάρι από τις… λίμνες του Οντάριο








