Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιάνιτς – «Δεν μπορούσα να μείνω στην Μπαρτσελόνα με τον Κούμαν»

Πιάνιτς – «Δεν μπορούσα να μείνω στην Μπαρτσελόνα με τον Κούμαν»

Για τη μετακίνησή του στην Μπεσίκτας μίλησε ο Μίραλεμ Πιάνιτς, με τον Βόσνιο μέσο να τονίζει πως κανείς στην Μπαρτσελόνα δεν καταλάβαινε γιατί ο Κούμαν δεν του έδινε ευκαιρίες.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην Τουρκία, με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Ο Βόσνιος μέσος, τόνισε σε δηλώσεις του πως δεν μπορούσε να μείνει στους Καταλανούς καθώς ο Ρόναλντ Κούμαν δεν του έδινε ευκαιρίες και εκείνος θα έχανε τον χρόνο του.

Οι δηλώσεις του Μίραλεμ Πιάνιτς:

«H Μπεσίκτας με ήθελε έντονα τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και εγώ δεν μπορούσα να μείνω στην Μπαρτσελόνα με τον Κούμαν. Θα έχανα κι άλλο χρόνο και δεν το ήθελα.

Ο Κούμαν είχε μια στάση μαζί μου που κανείς δεν κατάλαβε, ούτε καν ο Μέσι. Ο Λίο, πέρυσι, μου είπε πολλές φορές «μα γιατί δεν σε αφήνει να παίξεις; Έχει συμβεί κάτι;»

Με την Γιουβέντους υπήρξαν επαφές και ραντεβού με τον ατζέντη μου, αλλά μεταγραφική περίοδος δεν ήταν εύκολη. Θα μου άρεσε να επιστρέψω κάποια μέρα και θα έκανα τα πάντα για να συναντήσω ξανά τον Αλέγκρι.

Κανείς δεν είναι καλύτερος από αυτόν σε αυτές τις καταστάσεις. Ο Αλέγκρι κάνει όλους τους παίκτες να νιώθουν σημαντικοί και δίνει σε όλους ευκαιρίες».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024