Η Τβέντε υποδέχτηκε την Ουτρέχτη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Eredivisie.
Έτσι είχαμε έναν άτυπο Ελληνικό εμφύλιο ανάμεσα στον Δημήτρη Λημνιό, που αγωνίζεται στην Τβέντε ως δανεικός από την Κολωνία, και στον Τάσο Δουβίκα που αγωνίζεται στην Ουτρέχτη. Ο Λημνιός βγήκε νικητής από την μονομαχία, με την ομάδα του να επικρατεί με 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις.
Ο Λημνιός αγωνίστηκε μέχρι το 66ο λεπτό, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Μισιτζιάν. Από την άλλη μεριά ο Δουβίκας αγωνίστηκε για 75 λεπτά και στο τέλος του πρώτου μέρους είχε την μεγάλη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, όμως το δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής που επιχείρησε, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Τβέντε.
Twente-Utrecht maçının ilk yarısında heyecan veren tek pozisyon Anastasios Douvikas’ın direkten dönen topu oldu. Beklentilerimin çok altında maç. #TWEUTRpic.twitter.com/THgqBmcGTK
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.