Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Bachelor - «Η γυναίκα που θέλει ο Παππάς υπάρχει μόνο στα όνειρά του»

The Bachelor – «Η γυναίκα που θέλει ο Παππάς υπάρχει μόνο στα όνειρά του»

Η πρώην σύντροφος του νέου Bachelor, Αλέσια Ντεμέζ, μιλάει για τον Αλέξη Παππά, ποια είναι η γυναίκα των ονείρων του αλλά και για το αν μιλάνε ακόμα.

H πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά, Αλέσια Ντεμέζ, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και σχολίασε την εμφάνισή του στο Bachelor αναφέροντας πως η γυναίκα των ονείρων του γοητευτικού ηθοποιού υπάρχει μόνο στα όνειρά του, ενώ αποκάλυψε και ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

«Με κάνει να αισθάνομαι περίεργα αλλά χαίρομαι γι΄αυτόν που είναι στο Bachelor. Νιώθω άβολα. Βλέποντάς τον με τα κορίτσια μου έρχονται εικόνες με εμένα και εκείνον.

Όταν είσαι ερωτευμένος πάντα βρίσκεις χρόνο, το πολεμάς, τα άλλα είναι δικαιολογίες. Θέλω ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να με κάνει να νιώθω μοναδική, να με κάνει να νιώθω ξεχωριστεί, να παλεύει για μένα γιατί και εγώ θα έκανα το ίδιο.

Εύχομαι να βρει τον έρωτά του στο Bachelor. Ίσως τον έχει βρει, ίσως όχι. Δεν έχουμε επαφές πλέον. Τον έχω μπλοκάρει από παντού. Δε θέλω να τον βλέπω πια.

Δε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου αν και έχει το τηλέφωνο των γονιών μου. Δε θα του τηλεφωνήσω αν έρθω στην Ελλάδα. Όποτε μιλάμε ή βλεπόμαστε κάτι συμβαίνει οπότε…

Δε θα τον δω στο Bachelor, δε μπορώ να τον δω στα επεισόδια. Το κορίτσι των ονείρων του δεν υπάρχει, είναι μόνο στα όνειρά του» είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια Ντεμέζ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024