Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κύπρος - Τον γρονθοκόπησε επειδή δεν φορούσε σωστά τη μάσκα

Κύπρος – Τον γρονθοκόπησε επειδή δεν φορούσε σωστά τη μάσκα

Ο δράστης φώναζε μάλιστα πως θα καλέσει και αστυνομία.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε υπεραγορά στη Λάρνακα, όπου ένας πολίτης δέχτηκε επίθεση από έναν άλλο, διότι δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του.

Σύμφωνα με την «Σημερινή Online», κατά την είσοδό του, στην υπεραγορά, ο πολίτης κρατούσε την μάσκα του αλλά είχε ξεχαστεί και δεν την φορούσε.

Ενώ βρισκόταν κοντά στην πτέρυγα με τα αλλαντικά της υπεραγοράς, υπεύθυνος ασφαλείας τον προσέγγισε και του ζήτησε να φορέσει την μάσκα του. Ο πολίτης την φόρεσε, αλλά όχι με τον ενδεδειγμένο τρόπο, και άρχισε μια συζήτηση για το θέμα μεταξύ των δύο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ένα τρίτο άτομο, το οποίο δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι προσωπικό του καταστήματος ή να συνδέεται με αυτό, το οποίο αυτοπροσδιορίστηκε μάλιστα ως «υγειονομικός», προσέγγισε αυτεπάγγελτα τον πολίτη και του υπέδειξε έντονα να φορέσει σωστά τη μάσκα του.

Τον γρονθοκόπησε

Στις ερωτήσεις του πολίτη να του αναφέρει ποιος είναι και με ποια εξουσιοδότηση του υποδεικνύει τι να κάνει, αφού ήδη συζητά με τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, ο φερόμενος ως «υγειονομικός» τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Αφού τον χτύπησε, μετά φώναζε πως θα καλέσει και αστυνομία.

Ο πολίτης, διατηρώντας την ψυχραιμία του, δεν ανταπέδωσε, και ενθάρρυνε τον δράστη να καλέσει αστυνομία, αλλιώς θα πήγαινε ο ίδιος να προβεί σε καταγγελία. Ο «υγειονομικός» πηγαινοερχόταν αγχωμένος πάνω-κάτω και φώναζε ότι θα καλέσει αστυνομία και ο πολίτης αποχώρησε για να μην κλιμακωθεί η κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο πολίτης που δέχθηκε την επίθεση μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας και έδωσε κατάθεση για το συμβάν.

Ο Κλάδος Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας επιβεβαίωσε στην ίδια πηγή, πως όντως έγινε μια τέτοια καταγγελία, η οποία διερευνάται από το Γραφείο Μικροπαραβάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Επαρχίας Λάρνακας.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024