Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι, για τη νέα επιτυχημένη σειρά του MEGA H Γη της Ελιάς στην οποία συμμετέχει, ενώ παράλληλα μίλησε και για το τσουνάμι καταγγελιών στο ελληνικό θέατρο.
«Αυτό που χαρακτηρίζει τη “Γη της Ελιάς” είναι οι ανατροπές στο σενάριο», είπε μεταξύ άλλων ο Πασχάλης Τσαρούχας για το νέο σίριαλ του MEGA στο οποίο συμμετέχει.
Ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφερόμενος και στο τσουνάμι καταγγελιών περί κακοποιητικών συμπεριφορών που ξέσπασαν στο ελληνικό θέατρο, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Έχουμε να κλείσουμε δύο υποθέσεις ακόμα. Τις πρώτες μέρες που διαβάζαμε τις καταγγελίες στέγνωνε το στόμα μας… Ο άνθρωπος είναι ένα τρομακτικό κτήνος που τα συνηθίζει όλα.
Στη δική μας τη βάρδια, που λένε, έλαχε ένας κλήρος. προσπαθήσαμε να το φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν το πετύχαμε, δεν μπορώ να το κρίνω εγώ», είπε.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι:
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.