Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λόπεθ – «Να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό παίζοντας χωρίς φόβο»

Λόπεθ – «Να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό παίζοντας χωρίς φόβο»

Για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ατρόμητος την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Άνχελ Λόπεθ

Για τη δύσκολη πρεμιέρα που έχει με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου, Άνχελ Λόπεθ. Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για την προετοιμασία που έχει γίνει στην ομάδα και για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίσουν οι ποδοσφαιριστές του τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνχελ Λόπεθ στη NOVA:

Για τις σκέψεις του ενόψει της έναρξης: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα και ειδικά με ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήταν μια μεγάλη προετοιμασία, αλλά έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Ήταν μια σκληρή και θετική προετοιμασία».

Για το αν τον προβληματίζουν τα αποτελέσματα στα φιλικά: «Η προετοιμασία είναι να μας ετοιμάσει για το πρωτάθλημα. Ήταν σκληρή, πήγαμε στην Ισπανία και παίξαμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά και μετά εδώ στην Ελλάδα. Μέχρι χθες υπογράφαμε νέους παίκτες. Τα επίσημα ξεκινάνε την Κυριακή και αυτό μετράει. Η προετοιμασία μας βοήθησε να μεγαλώσουμε και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες για το πρωτάθλημα».

Για το τι να περιμένουμε από τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ατρόμητος θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός. Θέλουμε να δείξουμε την ιδέα μας, την ταυτότητά μας, να έχουμε μια συμπαγή ομάδα και ότι είναι δύσκολο να μας καταβάλλει ο αντίπαλος, παίζοντας χωρίς φόβο με σκοπό να του δημιουργήσουμε προβλήματα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024