Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με συγγενείς και φίλους στο ΟΑΚΑ!

Με συγγενείς και φίλους στο ΟΑΚΑ!

Ελάχιστοι βρίσκονται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με την Σουηδία – Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην εθνική ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια πάει σταθερά από το κακό στο χειρότερο.

Μεταξύ συγγενών και φίλων θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Σουηδία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην Εθνική ομάδα, η οποία παραπαίει τα τελευταία χρόνια και πλέον δεν μπορεί να κερδίσει ούτε το Κόσοβο (1-1), με την γαλανόλευκη να βγαίνει νοκ -άουτ από τη διεκδίκηση της πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ από το τρίτο παιχνίδι!

Η εικόνα στο ΟΑΚΑ είναι απογοητευτική, αλλά ενδεικτική της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει πλέον η Εθνική ομάδα. Στο ματς με τη Σουηδία υπάρχουν ελάχιστοι στις εξέδρες, παρότι η ΕΠΟ προσπάθησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε να… ψήσει τον κόσμο.

«Η Εθνική επιστρέφει στη δράση και οι φίλες και φίλοι της στο πλευρό της. Σχεδόν δύο χρόνια έχουν παρέλθει από τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας, ο οποίος διεξήχθη παρουσία φιλάθλων και η μεγάλη προσμονή των διεθνών γίνεται πραγματικότητα στο παιχνίδι με τη Σουηδία. Αγοράστε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας και υποστηρίξτε την Εθνική Ομάδα στην προσπάθειά της να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ. Όλοι μαζί, στο ΟΑΚΑ, στις 8 Σεπτεμβρίου (21:45), να γιορτάσουμε τη μεγάλη επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο», ανέφερε η ΕΠΟ.

Ο κόσμος, ωστόσο, δεν… ψήθηκε, με το παιχνίδι με τη Σουηδία να πραγματοποιείται μεταξύ συγγενών και φίλων. Ελάχιστοι βρίσκονται στις εξέδρες τους Ολυμπιακού Σταδίου, με τους Ελληνες να γυρίζουν την πλάτη στο… συνονθύλευμα που παρουσιάζει ο Φαν Σιπ. Η γαλανόλευκη πηγαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια από το κακό στο χειρότερο, με τον Ολλανδό αποδεδειγμένα πλέον να είναι ακατάλληλος για την Εθνική. Μάλιστα μετά το 1-1 με το Κόσοβο, φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση για την αντικατάστασή του…

Δείτε τις σχετικές εικόνες από το ΟΑΚΑ:

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024