Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΕΦΕΤ - Ανακαλεί μίγμα μπαχαρικών

ΕΦΕΤ – Ανακαλεί μίγμα μπαχαρικών

Το προϊόν, σε συνεργασία με το β’ τμήμα της α’ χημικής υπηρεσίας Αθηνών, της Γενικής Διεύθυνσης Γενικού Χημείου του Κράτους, της ΑΑΔΕ, χαρακτηρίστηκε μη κανονικό και μη ασφαλές διότι περιέχει γλουτένη, γεγονός που υποδηλώνει την παρουσία ενός ή περισσοτέρων δημητριακών με γλουτένη

Μίγμα μπαχαρικών ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός, και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του φορέα, προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με στοιχεία: «ΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ» με την επωνυμία MACAO MIX ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ, με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση 12/2024 και αριθμό παρτίδας LOT 2005, προέλευσης Ε.Ε., σε διαφανή περιέκτη των 80 γρ. που συσκευάζεται και διανέμεται στην Ελλάδα από την ΚΙΟΣΟΓΛΟΥ ΑΝ. & ΣΙΑ ΟΕ – «MACAO» με έδρα τον Νέο Μυλότοπο Π.Ε. Πέλλας.

Το προϊόν, σε συνεργασία με το β’ τμήμα της α’ χημικής υπηρεσίας Αθηνών, της Γενικής Διεύθυνσης Γενικού Χημείου του Κράτους, της ΑΑΔΕ, χαρακτηρίστηκε μη κανονικό και μη ασφαλές διότι περιέχει γλουτένη, γεγονός που υποδηλώνει την παρουσία ενός ή περισσοτέρων δημητριακών με γλουτένη, ενώ στον κατάλογο των συστατικών δεν περιλαμβάνεται κανένα από τα εν λόγω δημητριακά.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024