Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Τα δυο ζώδια που θα σου ραγίσουν την καρδιά κι εκείνο που πεθαίνει για έρωτα και αγάπη

Αν ανήκει σε κάποιο από αυτά τα ζώδια, προετοιμάσου για το χειρότερο - και για το καλύτερο

Κάποια ζώδια είναι πλασμένα για να ραγίζουν καρδιές. Είτε γιατί τα ίδια δεν ανοίγονται, είτε γιατί είναι τόσο ειλικρινή που καμιά φορά θα ήταν καλύτερο να μασάνε παρά να μιλάνε, είτε επειδή σου τη φέρνουν ύπουλα, εκεί που δεν το περιμένεις. Σύμφωνα με το astrology.gr τα πρώτα δύο από τα παρακάτω ζώδια είναι εκείνα που πρέπει να προσέχεις περισσότερο και το τρίτο εκείνο που θα σου φερθεί μια χαρά – φτάνει να καλύπτεις τις υπερβολικές ανάγκες του σε έρωτα και προσοχή.

Παρθένος

Ναι, ναι κι όμως ο Παρθένος είναι κάτι παραπάνω από ικανός να σου ραγίσει την καρδιά. Και αυτό γιατί μπορεί μεν να χωρίζει δύσκολα (όσο δύσκολα μπαίνει και σε σχέση), αλλά αν το πάρει απόφαση έχουν τελειώσει όλα όσο κι αν επιμένεις. Και δεν είναι ότι απλώς θυα εξαφανιστεί. Θα σου πει όλα όσα κρατούσε μέσα του/της μέχρι να σε χωρίσει και δεν θα τον νοιάξει καθόλου αν σε πληγώνει. Και ποτέ – μα ποτέ – δεν θα πάρει επάνω του την ευθύνη για κάποιο λάθος στη σχέση σας. Καλή τύχη, λοιπόν.

Ζυγός

Σου φαίνεται γλυκός, ευγενικός και διακριτικός; Ε, για αυτό και θα καταφέρει να σε πονέσει. Ο Ζυγός σιχαίνεται τόσο τις εντάσεις και τις ευθύνες που δεν θα σε χωρίσει ποτέ – απλώς θα σε αναγκάσει να το κάνβεις εσύ, θες δε θες. Θα γίνει αδιάφορος, θα αρχίσει να σου μιλάει πιο άσχημα και εντέλει θα αρχίσει να χάνεται. Κι όλα αυτά για να μην αναγκαστεί να τσακωθεί. Και όχι, ποτέ δεν θα μάθεις ακριβώς τι έφταιξε τέλος πάντων σε αυτή τη σχέση.

Λέων

Αντιθέτως, ο Λέων έχει τόση ανάγκη από έρωτα και αγάπη που θα σε ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν του τα δώσεις. Αν και αυτό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο ακούγεται, αφού τα λιονταράκια είναι γνωστό ότι δεν αντέχουν να μην βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχή. Ωστόσο, αν τα βρείτε, θα σε γεμίσει χάδια και φιλιά και θα φροντίζει να σε ικανοποιεί – αν και εφόσον αυτό εξαργυρώνεται σε «μπράβο μωρό μου, είσαι κορυφή». Είναι γενναιόδωρο άτομο, θέλει να περνάς καλά, αλλά είπαμε: Δεν πρέπει ποτέ να τον αφήνεις έξω από το επίκεντρο της προσοχής σου.

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024