Δυναμικές εταιρείες θα πάρουν μέρος στη φετινή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης που ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου. Μία εκ των οποίων είναι και η ALTHOM, εταιρεία μηχανικών που παρέχει υπηρεσίες υψηλής εξειδίκευσης στους τομείς της μηχανικής, της τεχνικής δημοσίευσης και της ανάπτυξης λογισμικού.

Με εμπειρία στη διαχείριση έργων και το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό της, η ALTHOM προσφέρει βελτιστοποιημένες υπηρεσίες και διαδικασίες όσον αφορά την ποιότητα, το κόστος, την ευελιξία και την ακρίβεια παράδοσης, προσαρμοσμένη σε οποιαδήποτε ειδική ανάγκη οποιουδήποτε προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.

Η ALTHOM προσφέρει υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης, μελετών, σχεδιασμού, δομικής και θερμικής ανάλυσης, ανάλυσης ρευστών και βελτιστοποίησης κατασκευών. Καλύπτει υπηρεσίες μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων και πολιτικών μηχανικών στους τομείς της αεροδιαστημικής, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ναυπηγικής, και των βιομηχανικών κατασκευών και εγκαταστάσεων. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικών δημοσιεύσεων σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες τεχνικούς κανονισμούς και τις κατάλληλες διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα καθώς και υπηρεσίες quality management.

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στο περίπτερο 25-04, Hall 10.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο