Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και η ALTHOM

Στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και η ALTHOM

Με υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης, μελετών, σχεδιασμού, δομικής και θερμικής ανάλυσης, ανάλυσης ρευστών και βελτιστοποίησης κατασκευών

Δυναμικές εταιρείες θα πάρουν μέρος στη φετινή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης που ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου. Μία εκ των οποίων είναι και η ALTHOM, εταιρεία μηχανικών που παρέχει υπηρεσίες υψηλής εξειδίκευσης στους τομείς της μηχανικής, της τεχνικής δημοσίευσης και της ανάπτυξης λογισμικού.

Με εμπειρία στη διαχείριση έργων και το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό της, η ALTHOM προσφέρει βελτιστοποιημένες υπηρεσίες και διαδικασίες όσον αφορά την ποιότητα, το κόστος, την ευελιξία και την ακρίβεια παράδοσης, προσαρμοσμένη σε οποιαδήποτε ειδική ανάγκη οποιουδήποτε προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.

Η ALTHOM προσφέρει υπηρεσίες έρευνας και ανάπτυξης, μελετών, σχεδιασμού, δομικής και θερμικής ανάλυσης, ανάλυσης ρευστών και βελτιστοποίησης κατασκευών. Καλύπτει υπηρεσίες μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων και πολιτικών μηχανικών στους τομείς της αεροδιαστημικής, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ναυπηγικής, και των βιομηχανικών κατασκευών και εγκαταστάσεων. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικών δημοσιεύσεων σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες τεχνικούς κανονισμούς και τις κατάλληλες διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα καθώς και υπηρεσίες quality management.

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στο περίπτερο 25-04, Hall 10.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024