Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία σε…. κρίση και τα ντέρμπι κορυφής σε Ολλανδία και Δανία

Γαλλία σε…. κρίση και τα ντέρμπι κορυφής σε Ολλανδία και Δανία

Η Γαλλία που θέλει να σπάσει το αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολλανδία και Τουρκία και η τελευταία ευκαιρία του Ισραήλ.

Tα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζονται μετά την ολοκλήρωση του Euro και μέχρι στιγμής η μεγάλη έκπληξη των τελευταίων αγώνων είναι ότι η πρωταθλήτρια Κόσμου, Γαλλία δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης.Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν έχει αρνητικό σερί πέντε αγωνών χωρίς νίκη (αν συμπεριληφθούν οι αγώνες του Euro) και στο αποψινό παιχνίδι (21:45) κόντρα στην Φινλανδία θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο 7ο όμιλος. Εκεί Τουρκία, Ολλανδία και Νορβγία δίνουν την δική τους μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, η οποία οδηγεί κατευθείαν στον Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αυτήν την στιγμή, μετά από πέντε αγωνιστικές, οι ισορροπίες είναι λεπτές. Τουρκία (11β), και στην συνέχεια Ολλανδία (10β), Νορβηγία (10β). Απόψε, οι Οράνιε φιλοξενούν στην «Κρόιφ Αρένα» τους Τούρκους στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, ενώ η Νορβηγία του Έρλινγκ Χαάλαντ έχει εύκολο έργο κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Παράλληλα, σημαντικά παιχνίδια υπάρχουν και στον 8ο όμιλο. Η Ρωσία προπευρεύται (10β) και αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μάλτα. Από την άλλη η Κροατία και αυτή με 10 βαθμούς αντιμετωπίζει την Σλοβενία (7β), η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί για την κατάληψη της 2ης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ.

Στον 6ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο απλά. Η Δανία μετά το πέρας πέντε αγωνιστικών βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς. Ακολουθεί το Ισραήλ με 10 και το αποψινό μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει πολλά. Οι Δανοί με νίκη θα είναι με το ενάμιση πόδι στο Κατάρ, ενώ οι Ισραηλινοι χρειάζονται το «τρίποντο» για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρωτιάς. Παρόλο αυτά, πέρα από το ντέρμπι κορυφής, ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι της Αυστρίας με την Σκωτία με φόντο την δεύτερη θέση του ομίλου.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024