Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης - Η μετάλλαξη Δέλτα «πληγώνει» και τα παιδιά - Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό

Μητσοτάκης – Η μετάλλαξη Δέλτα «πληγώνει» και τα παιδιά – Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό

Έκκληση για τον εμβολιασμό των παιδιών απηύθυνε ο πρωθυπουργός, με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας τους κινδύνους της μετάλλαξης Δέλτα του κοροναϊού, καθώς και ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό

Τις επιπτώσεις της μετάλλαξης Δέλτα του κοροναϊού στα παιδιά, επεσήμανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο twitter.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η μετάλλαξη Δέλτα «πληγώνει» και τα παιδιά, ενώ οι βλάβες στον οργανισμό μπορεί να είναι μακροχρόνιες.

Καλώντας τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, ο Κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως το εμβόλιο κατά του κοροναϊού είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, καθώς και ότι ήδη έχουν εμβολιαστεί 130.000 παιδιά, ηλικίας 12-17 ετών, προφανώς – όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός – με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός, με άλλη ανάρτησή του, είχε ανακοινώσει ότι, στη σύσκεψη με εκπροσώπους παιδιατρικών φορέων, εκφράστηκε η ομόφωνη άποψη ότι οι παιδίατροι πρέπει να αναλάβουν πιο ενεργό ρόλο στον εμβολιασμό των νέων 12-17 ετών, επισημαίνοντας την προσπάθεια που πρέπει να γίνει, προκειμένου να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού, καθώς πλησιάζει το άνοιγμα των σχολείων.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024