
Απαγορευτικό απόπλου – Ξεκινούν εκ νέου τα δρομολόγια στα λιμάνια
Το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τις κατά τόπους λιμενικές αρχές και πρακτορεία
Ξεκινούν εκ νέου σταδιακά τα δρομολόγια των πλοίων που είχαν μείνει δεμένα στα λιμάνια εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, μετά τη μερική εξασθένηση των ανέμων στα πελάγη.
Από το λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται κανονικά, ενώ στις 12 το μεσημέρι αναχώρησε για Πάρο-Νάξο-Θήρα το Blue Star Delos και για Σύρο-Τήνο-Μύκονο το Blue Star Paros.
Επίσης, στη μία το μεσημέρι αναχώρησε κανονικά από τον Πειραιά, το Speedrunner για Σέριφο-Σίφνο-Μήλο.
Από το λιμάνι της Ραφήνας θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια το απόγευμα. Στις 4:30 θα αναχωρήσει το Super Ferry για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και για τον ίδιο προορισμό το Θεολόγος Π στις 5:30.
Τέλος, τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη δεν εκτελούνται μετά από απόφαση του πλοιάρχου.
Το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή συστήνει στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τις κατά τόπους λιμενικές αρχές και πρακτορεία.
- Ο Φαν ντε Φεν στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ
- «Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Αζεντίν Ουναΐ»
- Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
- «Ένοιωσα ότι εξαπάτησα το σύστημα»: Τι είναι η μέθοδος «κάψε τ΄άχυρα» που αλλάζει τα ραντεβού από dating apps
- Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφω για να υπάρξει κανονικότητα και σταθερότητα – Με προγραμματικές εξαγγελίες στους Δελφούς
- Εμανουέλ Μακρόν: «Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική» μετά το τέλος της θητείας μου – Οι τελευταίοι στόχοι του



