Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή - Σε αυτή την ερώτηση απέφυγε να απαντήσει

Δέσποινα Βανδή – Σε αυτή την ερώτηση απέφυγε να απαντήσει

«Ξέρουμε αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε η Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, κλήθηκε να απαντήσει για την επερχόμενη συνεργασία της με την Άννα Βίσση, η οποία να ναυάγησε, αλλά και για ανάρτηση που είχε κάνει.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα φέτος για όλους μας. Με την Άννα Βίσση όταν θα συνεργαστούμε θα πρέπει να βρούμε και το σωστό μαγαζί. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι εντελώς αμφιλεγόμενη για το τι θα γίνει, ποια μέτρα τι θα προκύψει. Το σίγουρο είναι πως το θέλουμε πάρα πολύ και οι δύο και κάποια στιγμή θα γίνει. Προφανώς αυτή η χρονιά, που δεν ξέρουμε ακόμα τι μας γίνεται, είναι λίγο περίεργη και όλα είναι στον αέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή αναφορικά με τη συνεργασία με την Άννα Βίσση.

Η ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει

Όταν, όμως, ο ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 είπε «να σε μη σε ρωτήσω για άχρονες Δευτέρες που ανέβασες», η τραγουδίστρια αποκρίθηκε αρνητικά. «Να μη με ρωτήσεις».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εστιάσει διακριτικά στην προσωπική της ζωή.

«Ξέρουμε αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα» είπε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024