Γιάννης Στάνκογλου στο «MEGA Καλημέρα» – Άλλο να βιάζεις και να πηγαίνεις με παιδιά και άλλο να τσακωθείς σε μια παράσταση
Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ότι «Όλοι έχουμε παραδείγματα τέτοια. Δεν θέλουμε να ξεπερνάμε τα όρια»
Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το ελληνικό #metoo.
Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ότι «Όλοι έχουμε παραδείγματα τέτοια. Δεν θέλουμε να ξεπερνάμε τα όρια».
Ο ίδιος ανέφερε ακόμα: «Νομίζω ότι μας συμβαίνει και σε εμάς τους ίδιους κάποιες φορές να μη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με έναν πιο ουσιαστικό και ήρεμο τρόπο την πραγματικότητα και αυτό το οποίο μας συμβαίνει. Όλοι έχουμε παραδείγματα τέτοια. Δεν θέλουμε να ξεπερνάμε τα όρια. Συνέβη κάτι με όλο αυτό το οποίο συνέβη, πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να κάνει»
Ο Γιάννης Στάνκογλου πρόσθεσε επίσης: «Και σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό το να βιάζεις, το να πηγαίνεις με παιδιά κάτω των 18 από το να τσακωθείς σε μια παράσταση με έναν συνάδελφό σου. Συμβαίνει σε οποιαδήποτε δουλειά, το θέμα είναι μέχρι πού φτάνεις».
«Ειδικά στις παιδικές παραστάσεις πάντα ερχόταν το παιδί μου και μου έκανε παρατηρήσεις. Μεγαλώνοντας καταλαβαίνει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύω και νιώθω ότι είναι περήφανα για εμένα» ανέφερε ο ηθοποιός για τα παιδιά του.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο (από το 4:55)
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
- Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Interamerican στο Delphi Economic Forum XI: Προτείνοντας λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας
- Χαρίτσης για υποκλοπές: «Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα. Να μην έχει την ευκαιρία για ένα ακόμα θεσμικό πραξικόπημα»
- Markos by Night: Κορυφή για τον Μάρκο Σεφερλή και το Σάββατο 25 Απριλίου
- Κυρίαρχοι των κρητιδικών θαλασσών: Αρπακτικά χταπόδια των 20 μέτρων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442