Εθνικός και Μύκονος αναμετρήθηκαν για την πρώτη φάση του Κυπέλλου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ -και τη βοήθεια, φυσικά, του αέρα.
Η ομάδα του Πειραιά ήταν αυτός που πήρε, τελικά, την πρόκριση περνώντας με 4-1 από το «νησί των ανέμων», όμως τα δύο πρώτα γκολ του ματς ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση.
Μπορείτε να δείτε τα δύο όμορφα γκολ στο 19ο και 47ο λεπτό της αναμέτρησης:
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.
Ο Κόρι Τζόσεφ σε δηλώσεις του αποκάλυψε ένα σχόλιο οπαδού του Ολυμπιακού που το απένειμε εύσημα για τον τρόπο που αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό.