Άγιο είχαν το πρωί της Κυριακής, περιπατητές λίγα μέτρα πρίν την είσοδο των εγκαταστάσεων της Πλάζ Πατρών. Σε χρονικό διάστημα δευτερόλέπτων, ο εκκωφαντικός ήχος, από την πτώση ενός κορμού πεύκου, έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα σε τέσσερις ανθρώπους, που περνούσαν από το σημείο.
Φωτό από pelop.gr
Σύμφωνα με το pelop.gr, η εξέλιξη ίσως ήταν τραγική εάν ο κορμός είχε αποκολληθεί, την στιγμή διέλευσης των πεζών. Να σημειωθεί ότι ο δρόμος αυτός συγκεντρώνει εκατοντάδες περαστικούς σε ώρες αιχμής, ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές