Στη σύλληψη δυο ανδρών και μιας γυναίκας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στο Ηράκλειο, ενώ αναζητείται ένας ακόμη άνδρας του οποίου τα στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί.
Η σύλληψη τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, έγινε στη διάρκεια επιχείρησης κατά την οποία ο ένας άνδρας με την γυναίκα είχαν μεταβεί στην οικία του δεύτερου άνδρα προκειμένου να παραλάβουν ποσότητα κοκαΐνης, η οποία παραδόθηκε καθ΄ υπόδειξη του μη συλληφθέντα ο οποίος αναζητείται.
Οι ποσότητες των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στους συλληφθέντες και στο Ι.Χ αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά ποσότητα κοκαΐνης βάρους 553 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, δυο κινητά τηλέφωνα και 5,2 γραμμάρια κάνναβης.
Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω ημεδαπών, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 19,1 γραμμάρια κοκαΐνης και 30 γραμμάρια κάνναβης.
Η προανάκριση συνεχίζεται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων