Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γαλλία - Η χρήση του υγειονομικού πάσου ενδέχεται να χαλαρώσει για την είσοδο στα εμπορικά κέντρα

Γαλλία – Η χρήση του υγειονομικού πάσου ενδέχεται να χαλαρώσει για την είσοδο στα εμπορικά κέντρα

«Η υγειονομική κατάσταση βελτιώνεται. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε τους κανόνες», δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό μπορεί να αποφασιστεί «τις επόμενες ημέρες»

Στη Γαλλία η υποχρεωτική επίδειξη υγειονομικού πάσου για την είσοδο στα μεγάλα εμπορικά κέντρα πλήττει τη δραστηριότητά τους και η κυβέρνηση ενδέχεται να εξετάσει τη χαλάρωση του μέτρου, αν συνεχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση με την πανδημία covid-19, δήλωσε η υπουργός Εργασίας Ελιζαμπέτ Μπορν σήμερα.

«Η υγειονομική κατάσταση βελτιώνεται. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα μπορέσουμε να χαλαρώσουμε τους κανόνες», δήλωσε η Γαλλίδα υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό France Inter, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό μπορεί να αποφασιστεί «τις επόμενες ημέρες».

Η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης Auchan είχε επισημάνει στις αρχές Αυγούστου ότι η υιοθέτηση του υγειονομικού πάσου, το οποίο οι πελάτες πρέπει να επιδεικνύουν προκειμένου να εισέρχονται σε εμπορικά κέντρα επιφάνειας μεγαλύτερης των 20.000 τετραγωνικών μέτρων, έχει πλήξει τις δραστηριότητές του το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Στη Γαλλία έχει μειωθεί ο εβδομαδιαίος αριθμός νέων κρουσμάτων κορονοϊού, ενώ η κυβέρνηση έχει στόχο να χορηγήσει τρίτη ενισχυτική δόση εμβολίου κατά της covid-19 σε περίπου 18 εκατομμύρια ανθρώπους ως τις αρχές του 2022.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024