Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ – «Να αφομοιώσουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας»

Βεζένκοφ – «Να αφομοιώσουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου και τόνισε ότι άπαντες δουλεύουν σκληρά για να αφομοιώσουν όσα τους ζητάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Λαυρίου, με τον διεθνή φόργουορντ να πετυχαίνει 20 πόντους, με 3/7 δίποντα, 4/7 τρίποντα και 2/2 βολές.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο άσος της πειραϊκής ομάδας τόνισε ότι άπαντες δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να αφομοιώσουν όσα τους ζητάει στις προπονήσεις ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοφ:

Για την προσωπική του εμφάνιση: «Εντάξει είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Χαίρομαι που παίξαμε καλά. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε στα περισσότερα κομμάτια του παιχνιδιού. Είναι ακόμα νωρίς. Παίζαμε χωρίς δύο παίκτες κλειδιά. Οπότε περιμένουμε να γυρίσουμε και να είμαστε όλη η ομάδα ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα των επίσημων παιχνιδιών».

Για τις οδηγίες του Μπαρτζώκα: «Λογικό ο προπονητής να θέλει πιο πολύ κυκλοφορία, μπάσκετ με πιο πολλές πάσες, να είναι όλοι ενεργοί στο παιχνίδι, οπότε κι εμείς προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτό που θέλει. Εντάξει δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί το ένστικτο πάντα βγαίνει μπροστά, αλλά αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και μπροστά και πίσω και να είμαστε έτοιμοι γιατί η χρονιά είναι πολύ απαιτητική».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024