Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Liam Ireland - Από το Ρέθυμνο στην Αγγλία και από το μπάσκετ στην υποκριτική

Liam Ireland – Από το Ρέθυμνο στην Αγγλία και από το μπάσκετ στην υποκριτική

Πρωταγωνιστεί στην «Γη της Ελιάς» και μας έχει τραβήξει το ενδιαφερον

Μέχρι στιγμής, τις εντυπώσεις στην «Γη της Ελιάς» έχει κλέψει η ταλαντούχα συμπρωταγωνίστριά του, η Αφροδίτη Λιάντου, στον απαιτητικό ρόλο της Μυρτάλης.

Αλλά και ο «Στέφανος» δεν έχει ξεφύγει της προσοχής μας. Πρόκειται για έναν νέο -και ωραίο!- ηθοποιό που μάλλον θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Η αγγλική θητεία στην υποκριτική

Ο ίδιος είναι 24 ετών με καταγωγή από το Ρέθυμνο. Μέχρι τα 6 του χρόνια έζησε στην Αγγλία έπειτα επέστρεψε στην Ελλάδα και τελείωσε το σχολείο.

Στα 20 του, όμως, γύρισε στην Αγγλία όπου και αποφοίτησε από την δραματική σχολή του ICTheater στο Brighton, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε παραστάσεις και ταινίες.

Μια από τις μεγάλου του αγάπες είναι και το μπάσκετ, μιας και όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, μετά από 12 χρόνια προπονήσεων και αγώνων σε διάφορες ομάδες στην Κρήτη και στην Αθήνα αποφάσισε να τα παρατήσει γιατί γοητεύτηκε από ένα μάθημα υποκριτικής στο σχολείο.

Μποέμ, αγαπάει τα ταξίδια και φυσικά…τις μηχανές!

Όσο τρυφερός είναι στο σήριαλ «Η Γη της Ελιάς» ο  κούκλος Liam, τόσο φαίνεται να είναι και στην πραγματική του ζωή. Έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα και ειδικά στην τεράστια σκυλίτσα του!

Δείτε πώς την αγκαλιάζει:

«Ως έφηβος ήμουν πονηρό παιδάκι», θα πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

«Ήμουν ακόμα μωράκι όταν έφυγα με τους δικούς μου για Αγγλία λόγω του επαγγέλματος τους. Οι γονείς μου είναι δάσκαλοι της Ashtanga Yoga.

Επιστρέψαμε όμως στην Ελλάδα όταν ήμουν 6 ετών. Εγώ μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Την ηρεμία της, το καθαρό μυαλό της, την αγάπη που έδωσε σε μένα και τα αδέλφια μου -έχω ένα μεγαλύτερο αδελφό και μια μικρή αδελφή 12 ετών- δεν θα τα έβρισκα πουθενά αλλού.

Στο χαρακτήρα μου με βοήθησε από μικρό και η yoga, γιατί έμαθα να συνειδητοποιώ κάθε βήμα μου. Τελείωσα ελληνικό σχολείο και είχα μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ και τον κινηματογράφο. Από μικρό παιδί έβλεπα ταινίες και τις μελετούσα.

Μέχρι τα 16 δεν μου άρεσαν τα βιβλία Μετά τα αγάπησα. Ως έφηβος ήμουν πονηρό παιδάκι. Έκανα τα λάθη μου, για τα οποία δεν μετανιώνω. Ήταν οι στιγμές της εφηβείας, της ηλικίας μου.», είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Downtown.

Για το πήγαινε- έλα μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας, ο Liam Ireland δήλωσε τα εξής:

«Μεταξύ Αθήνας και Κρήτης όπου μεγάλωνα, δεν υπήρχε άλλος Liam. Από τη μία αυτό μου άρεσε γιατί ένιωθα μοναδικός – δεν με ενοχλούσε που με έβλεπαν διαφορετικά.

Από την άλλη, όμως, το όνομα μου σε συνδυασμό με το ότι ήμουν δίγλωσσος, αφού μιλούσα πολύ καλά τα αγγλικά, με έκανε να νιώθω ξένος στην Ελλάδα, στο σχολείο μου.

Για να αντιληφθώ πόσο Έλληνας νιώθω και πόσο αγαπάω την Ελλάδα έπρεπε να φύγω.

Όταν πήγα για σπουδές συνειδητοποίησα πόσο νοσταλγούσα την Ελλάδα και πόσο ήθελα να γυρίσω στη ζωή που είχα αφήσει εδώ. Και αυτό ίσως συνέβαινε επειδή ένιωθα διαφορετικός, ξένος στη χώρα που ζούσα, Μου αρέσει η μοναδικότητα και η διαφορετικότητα στους ανθρώπους.

Στο σχολείο έκανα ένα μάθημα θεάτρου.

Αυτό το μάθημα ήταν αρκετό για να καταλάβω ποια θα είναι η ζωή μου στη συνέχεια.

Έτσι, μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα στην Αγγλία για να σπουδάσω υποκριτική και μιούζικαλ. Τελειώνοντας τις σπουδές μου, αποφάσισα να μείνω εκεί για να ξεκινήσω την καριέρα μου.

Είχα ήδη αρχίσει να πηγαίνω σε οντισιόν, όλα πήγαιναν καλά και μετά ήρθε ο κορωνοϊός. Έτσι επέστρεψα για να δω τους δικούς μου.»

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024