Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Αυτή είναι η 11άδα κόντρα στον Αρη – Ντεμπούτο Καρμπόβνικ

Ολυμπιακός – Αυτή είναι η 11άδα κόντρα στον Αρη – Ντεμπούτο Καρμπόβνικ

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε την καλύτερη δυνατή 11άδα για το φιλικό παιχνίδι με τον Αρη και τον Καρμπόβνικ αριστερό μπακ

Φιλικό παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δίνει απόψε (20:00) ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Πειραιά να έχει πολλές απουσίες, καθώς απουσιάζουν οι διεθνείς.

Στο παιχνίδι με τον Αρη ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-4-2, δίνοντας φανέλα βασικού στον Καρμπόβνικ, ο οποίος θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς του Πολωνού μπακ με τα ερυθρόλευκα. Συγκεκριμένα, μπροστά από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρίστινσον, με τον Λαλά στο δεξί άκρο, τους Παπασταθόπουλο και Μπα στο κέντρο της άμυνας και τον Καρμπόβνικ αριστερά. Στα χαφ θα είναι οι Ξενιτίδης και Εμβιλά, με τους Ρόνι Λόπες και Βαλμπουενά στα δύο άκρα και τους Ελ Αραμπί και Τικίνιο στην επίθεση.

Συνοπτικά η 11άδα: Κρίστινσον, Λαλά, Παπασταθόπουθλος, Μπα, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Εμβιλά, Ρόνι Λόπες, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Στην αποστολή βρίσκεται επίσης ο Κινκουέ, ο οποίος επίσης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να κάνει ντεμπούτο με τα χρώματα του Ολυμπιακού, ενώ στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν επίσης οι Καραργυρης, Παπαδουδης (τερματοφύλακες), Α. Μπα, Αποστολόπουλος, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκολιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βοΐλης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024