Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης – Βάζει τα «καλά» του κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης – Βάζει τα «καλά» του κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Άκης Μάντζιος θα χρησιμοποιήσει, σε μεγάλο βαθμό, στο αποψινό (20:00) φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ

Με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό παιχνίδι με τη Λαμία θα προσεγγίσει τον αποψινό αγώνα (20:00) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άκης Μάντζιος.

Αυτό, φυσικά, δεν έχει να κάνει μόνο με το αυτονόητο, την τεράστια διαφορά στο βαθμό δυσκολίας που έχει η σημερινή αναμέτρηση με τους πρωταθλητές σε σχέση με το παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Το παιχνίδι αυτό αποτελεί την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, και ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων αναμένεται να χρησιμοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του να παρατάξει και στον αγώνα (13/9) της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Χωρίς, πάντως, να έχει τη δυνατότητα να το πράξει στο 100%, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που προορίζονται για το βασικό σχήμα κόντρα στην ομάδα της Κρήτης, αλλά δε θα βρίσκονται σήμερα στη διάθεση του Μάντζιου.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δε θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αποψινό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς συνεχίζει την αποθεραπεία του, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα στον αστράγαλο) που τον ταλαιπωρεί.

Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, δεν ταξίδεψε και στη Μαυριτανία, για να ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται, όμως, να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ.

Ακόμα, στο σημερινό παιχνίδι ο Άκης Μάντζιος δε θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, που επίσης λογίζεται ως βασικός για τον αγώνα της πρεμιέρας, καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Απόντες είναι και οι άλλοι τρεις διεθνείς (Τζέγκο, Αλί και Μπράμπετς), που όμως δεν αναμένεται να βρίσκονται στην ενδεκάδα του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα, δύο νέα πρόσωπα επιστρέφουν σήμερα στην αποστολή, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Στη διάθεση του προπονητή τους τέθηκαν οι Μπρούνο Γκάμα και Φαμπιάνο, με τον τελευταίο μάλιστα να θέτει σοβαρά υποψηφιότητα να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται, εκτός απροόπτου, να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Ντένις.

Ο Σάκιτς θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Λούμορ το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπεναλουάν θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντιαγέ και Σάσα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο, που θα ξεκινήσει στην κορυφή.

Στην περίπτωση, πάντως, που ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Γκάμα, θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και ένας εκ των Μάνου ή Μανσίνι θα μείνει στον πάγκο.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024