
Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Το νυφικό θα είναι τεράστιο δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα»
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη... και το μέγεθος του νυφικού
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προετοιμάζεται για τον γάμο της και εξομολογήθηκε τις λεπτομέρειες στην εκπομπή Love It.
Το νυφικό – υπερπαραγωγή, η εκκλησία και η κουμπάρα
«Η αλήθεια είναι ότι πρώτη εδώ μέσα θα ντυθώ νυφούλα εγώ. Το νυφικό μου έχει ξεκινήσει και ετοιμάζεται, θέλουμε περίπου ένα μήνα και κάτι μέχρι να το τελειώσουμε, γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα. Θα είναι τεράστιο. Προσπαθώ να δω να μην εκτοξεύω τον γαμπρό πιο εκεί.
Συζητάμε για την ίδια εκκλησία που μου έκανε την πρόταση γάμου. Συζητάμε για τον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι. Δεν έχουμε κλείσει την ημερομηνία ακόμα, αλλά θα θέλαμε εντός του επόμενου μήνα να γίνει ο γάμος.
Κουμπάρα μου ήταν να είναι μια παιδική μου φίλη, η Χρυσηίδα, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζουμε ένα θέμα εκκλησιαστικό, θρησκευτικό, που έχει να κάνει με το παλιό και το νέο ημερολόγιο και λίγο αναστατώθηκα μπορώ να σου πω. Θα ήταν πολύ μεγάλη μου χαρά να είναι η Ιωάννα Τούνη, αλλά θέλω να καθίσω να σκεφτώ κάποιο άτομο που έχουμε περάσει πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου μαζί», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
Δείτε το βίντεο
- «Φυλακή ή Επιστροφή»: Παγωμένες οι διαδικασίες ασύλου, οι νόμιμα αιτούντες υπό κράτηση
- Ο Μάγερ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στην ΑΕΚ
- Boy George: Οργή για το νέο τραγούδι του – «Εσείς λέτε γενοκτονία, εγώ λέω πόλεμο» λέει για τη Γάζα
- Κόρινθος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του εργοστασίου – Πήραν προθεσμία οι συλληφθέντες
- Ζελένσκι και Τραμπ συζήτησαν τις άδειες για κατασκευή Patriot
- Στέλιος Αργυρόπουλος: Ο πιο cool αρχηγός του ελληνικού αθλητισμού που στο νερό γίνεται ο απόλυτος killer



